Rákay Philip: Gyurcsány emberei ismét kirámolnák a kasszát

Bajnai Gordon őszödi beszédeként mutatja be Rákay Philip legfrissebb videójában a Városháza-gate kapcsán nyilvánosságra került hangfelvételt.

Forrás: MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM2021. 11. 26. 15:54
Forrás: Rákay Philip Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bajnai Gordon őszödi beszédeként mutatja be Rákay Philip legfrissebb Facebook-videójában a Városháza-gate kapcsán nyilvánosságra került hangfelvételt, amelyben a volt baloldali miniszterelnök is megszólalt. A kommunikációs szakember felidézi, hogy a botrány kirobbanásától máig folyamatosan tagadásba menekült Karácsony Gergely főpolgármester és stábja, majd az újabb hangfelvételek és egyéb bizonyítékok sorra cáfolták őket.

Rákay bemutatja, hogy a háttérből Bajnai és „harcostársa”, a volt Wallis-vezér Gansperger Gyula mozgatta a szálakat az ingatlanügyletek köré kialakított korrupciós – vagy ahogy ők nevezik, „jutalékos” – rendszerben. A Városháza eladásának szándékát is naponta letagadta karácsony, de Bajnai a hangfelvételen lebuktatta a főpolgármestert, mert az érdeklődő üzletembereknek egyértelművé tette, hogy van szándék az eladásra a politikai vezetés részéről.

Rákay videójában azt is világossá teszi, hogy az ilyen horderejű ügyletekről Gyurcsány Ferenc bizalmi emberei döntenek, közéjük tartozik Bajnai Gordon is.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: Rákay Philip Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.