időjárás 2°C Artúr, Vince 2022. January 22.
logo

Rákay Philip: Gyurcsány emberei ismét kirámolnák a kasszát

Forrás: MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM
2021.11.26. 15:54 2021.11.26. 20:44
Rákay Philip: Gyurcsány emberei ismét kirámolnák a kasszát

Bajnai Gordon őszödi beszédeként mutatja be Rákay Philip legfrissebb Facebook-videójában a Városháza-gate kapcsán nyilvánosságra került hangfelvételt, amelyben a volt baloldali miniszterelnök is megszólalt. A kommunikációs szakember felidézi, hogy a botrány kirobbanásától máig folyamatosan tagadásba menekült Karácsony Gergely főpolgármester és stábja, majd az újabb hangfelvételek és egyéb bizonyítékok sorra cáfolták őket.

Rákay bemutatja, hogy a háttérből Bajnai és „harcostársa”, a volt Wallis-vezér Gansperger Gyula mozgatta a szálakat az ingatlanügyletek köré kialakított korrupciós – vagy ahogy ők nevezik, „jutalékos” – rendszerben. A Városháza eladásának szándékát is naponta letagadta karácsony, de Bajnai a hangfelvételen lebuktatta a főpolgármestert, mert az érdeklődő üzletembereknek egyértelművé tette, hogy van szándék az eladásra a politikai vezetés részéről.

Rákay videójában azt is világossá teszi, hogy az ilyen horderejű ügyletekről Gyurcsány Ferenc bizalmi emberei döntenek, közéjük tartozik Bajnai Gordon is.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: Rákay Philip Facebook-oldala)

Bajnai őszödi beszéde

Bajnai a nyilvánosságra került beszélgetésben sorra cáfolja Karácsonyék összes eddigi hazugságát, amit előadtak az elmúlt két hét során.