Elindult a családtámogatási kalkulátor

Bárki kiszámolhatja, hogy milyen típusú támogatásokra és mekkora összegre jogosult jelenlegi élethelyzetében.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 12. 08. 11:14
null
20211022 Budapest Novák Katalin miniszter interjú Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez a kalkulátor azért született, hogy önöket segítse eligazodni a családtámogatások dzsungelében – mondta el mai videójában Novák Katalin, aki a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Család.hu felületén a mai nappal elindult a családtámogatási kalkulátor

Ezen program segítségével bárki tájékozódhat arról, hogy számára az adott élethelyzetében milyen családtámogatások érhetők el, illetve hogy ezekre milyen összegben jogosult. 

– Nem kell mást tenniük, mint rámenni erre a családtámogatási kalkulátorra, megadni az alapvető életkörülményeiket; hogy házasságban élnek-e, van-e már gyermekük, hogyha igen, akkor mennyi és hány évesek. Ezek mentén a családtámogatási kalkulátor segít megbecsülni, hogy milyen fajta támogatásokra jogosultak, és ez összesen mennyit jelent az önök családja számára – kommentálta a weboldal indulását Novák Katalin. 

A miniszter abban bízik, hogy a családtámogatási kalkulátoron keresztül jobban érthetővé válik a családtámogatások összetett magyarországi rendszere, és több segítséget tudnak igénybe venni a magyar családok. 

A családtámogatási kalkulátor ITT érhető el

Borítókép: Novák Katalin családokért felelős miniszter interjút ad a Magyar Nemzetnek (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.