időjárás 2°C Antal, Antónia 2022. January 17.
logo

Rusvai Miklós szerint Csollány Szilveszter oltástagadó, az ő sorsa meggyőző lehetne

Forrás: Facebook, naphire.hu
2021.12.08. 12:01 2021.12.08. 15:39
Rusvai Miklós szerint Csollány Szilveszter oltástagadó, az ő sorsa meggyőző lehetne

Magyarország még magához sem tért Kóbor János halála után, most Csollány Szilveszterért kell imádkozni.

Az Omega együttes legendás énekese 78 éves volt, és nem oltotta be magát a koronavírus ellen. Közismert, hogy ő a saját szervezetében bízott. Halála mellbe vágta még azokat is, akik nem hittek az oltás hatékonyságában. Ugyanakkor az interneten olyan indulatok szabadultak el pró és kontra , amik nem méltók a legendás énekes emlékéhez.

– Nagyon sajnálom, hogy életét vesztette Kóbor János. Én is ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik az Omega, Illés, Metró zenekar zenéjén nőtt fel. Rajongtunk értük. Ők a mi korosztályunk zenekarai. Őszintén sajnálom őt. Sok jó zenét hallottunk tőle, de remélem, hogy a tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz – magyarázta Rusvai Miklós virológus a Ripostnak, olvasható a naphire.hu oldalon.

– Kóbor János a hetven év feletti korosztályhoz tartozott, nyilván a fiatal oltástagadók azt mondják, hogy ebben a korban már akár oltják, akár nem, meghalhat az ember, még akkor is, ha egészséges. A szintén oltástagadó hírében álló Csollány Szilveszter viszont egy sportember, ráadásul évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt. Az ő sorsa igazán meggyőző lehetne az oltásellenesek számára – reménykedett Rusvai.

Borítókép: Rusvai Miklós