időjárás 25°C Evelin, Fülöp 2022. május 26.
logo

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

Forrás: Mandiner.hu
2022.01.28. 13:26 2022.01.28. 14:31
Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

Bajnai Gordon a legfontosabb külföldi összekötő ember az ellenzék kampányában. A baloldal jelöltje vele találkozott az angol fővárosban – adta hírül a Mandiner. A több szempontból is gyanús tárgyalás titokban maradt volna, ha egy Mandiner-olvasó nem fotózza le.

Egy szemfüles Mandiner-olvasó küldte a lapnak a fotót, amely bizonyítja, hogy Márki-Zay Péter Londonban egy étteremben találkozott Bajnai Gordonnal (a harmadik személy nem közszereplő, ezért az ő arcát kitakarták).

A baloldal miniszterelnök-jelöltje és a korábbi, megszorításairól ismert kormányfő vacsorája hosszúra nyúlt, mintegy három órán keresztül ettek és beszélgettek.

Ez is azt jelzi, hogy Márki-Zay kiruccanásának talán legfontosabb indoka az volt, hogy találkozhasson Bajnaival, hiszen a fórumára mindössze két órát szánt – jegyzi meg a Mandiner.

A Bajnaival való találkozó nem szerepelt Márki-Zay nyilvános programjában, így ha az éber olvasó nem jár éppen ugyanabban az étteremben, ahol a Városháza-ügy óta Magyarországon alig mutatkozó Bajnai és a baloldal jelöltje egyeztetett, akkor a nyilvánosság nem értesülhetett volna a megbeszélésről.

A történetet még inkább gyanússá teszi az a tény, hogy Bajnai Gordon a tegnap esti budapesti járattal, lapunk munkatársaival utazott haza Londonból, tehát akár itthon is találkozhattak volna.

 

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Márki-Zay Péter és Bajnai Gordon találkozója a szóban forgó étteremben (Fotó: Beküldött/Mandiner)