Mosolygós Hitlerrel reagált a baloldali képviselő

Tótváradi-Nagy Bence váci baloldali önkormányzati képviselő minden jóérzésű ember számára vállalhatatlan módon a tetszését nem lájkjellel, hanem mosolygós Hitler-képpel fejezi ki. Teszi ezt szintén baloldali képviselőtársa rohamsisakos képére – idézi a VácOnline.hu cikkét az Origó.

Forrás: VÁCONLINE.HU, ORIGO.HU2022. 01. 15. 17:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban látott napvilágot a Jobbik Somogy megyei régiós igazgatójának antiszemita botránya, melyről lapunk adott hírt.

Korábban a VácOnline és az Origó is beszámolt Fehér Zsolt váci és Pest megyei önkormányzati képviselő rasszista megnyilvánulásairól.

Ugyanakkor Fehér Zsolt nincs egyedül szélsőséges nézeteivel a váci képviselő-testületben. Képviselőtársa, Tótváradi-Nagy Bence mosolygós Hitler-képpel és az azon levő „Jaj te kis huncut...” felirattal jelezte azt, hogy kedveli képviselőtársa rohamsisakos képét.

Hitler a világtörténelem egyik legvéresebb tömeggyilkosa, emberek milliói vesztették életüket miatta a világháborúban és a megsemmisítőtáborokban. Egy minimálisan is józan gondolkodású ember semmiképp sem posztolgat jókedvében Hitler képet – olvasható az Origó által átvett írásban.

Forrás: VácOnline.hu

Inotay Gergely, a baloldal váci jelöltje 2021. december 15-én külön posztban állt ki – ténylegesen és szimbolikusan is – váci rasszista politikustársa, Fehér Zsolt mellett.

Azt írta, hogy minden csak ordas hazugság és lejáratás. Ez azért is teljesen érthetetlen, hiszen minden esetben a politikus saját maga által írt bejegyzései kerültek elő, és azon nincs mit hazudni, amit az érintett maga tett közzé. Inotay ezzel azt üzeni, számára a rasszista gondolkodás, a Hitler-dicsőítés elfogadható – olvasható a VácOnline cikkében.

Tótváradi-Nagy Bence korábban azzal került a városi figyelem középpontjába, hogy – az Inotay által felügyelt szociális területen – a szegények kasszájából szerzett magának másodállást és több százezres jövedelmet a képviselői fizetés mellé, illetve a koronavírus-járványon viccelődött. Fehér Zsolt pedig az orosz vakcinákat nemes egyszerűséggel az orosz rulett kivégzési módhoz hasonlította – az életmentő oltást gyilkos eszközként feltüntetve – emlékeztet a hírportál.

A VácOnline teljes, eredeti cikke ITT érhető el.

Fotó: Tótváradi-Nagy Bence (Fotó: Képernyőfotó/VáciNapló.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.