Kocsis Máté: Gyurcsány egy felfoghatatlanul kétszínű alak

„Gyurcsány egy felfoghatatlanul kétszínű alak. Egészen elképesztő teflon bevonatú arccal. Április 3-án le kell győznünk őt is, a bábjait is, meg a listáját is!” – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: Hirado.hu/Facebook2022. 02. 27. 10:43
KOCSIS Máté
Budapest, 2022. február 25. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje nyilatkozik a sajtónak, miután részt vett az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának zárt ülésén az Országházban 2022. február 25-én. Az ülésen honvédelmi és rendvédelmi vezetõk adtak tájékoztatást az Ukrajnában kialakult helyzetrõl. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté bejegyzésében felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc azt mondta az ATV-ben, hogy „2008-ban bemegy Putyin Grúziába, és onnantól kezdődik egy támadó, más országok szuverenitását el nem ismerő politika”, „ami miatt neki »más lett a viszonya ehhez«, hiszen Putyin egy autoriter rendszer irányába indult, és ezt ő nagyon-nagyon elutasította” – hívta fel rá a figyelmet a Hiradó.hu cikke.

Majd azt is mondja Gyurcsány az ATV-ben: »ha veszünk gázt vagy vakcinát az oroszoktól, az egy dolog«, de hogy Putyinnal összejárjunk családilag barátkozni, az elfogadhatatlan

– írta bejegyzésében a frakcióvezető, majd így folytatta: „De azért

ugyanennek a Gyurcsány Ferencnek 2009 novemberében (másfél évvel a sérelmezett grúziai agresszió után) még egy családi-baráti vacsi azért bőven belefért. És már nem miniszterelnökként, csak úgy, szokatlanul barátilag, feleségekkel, magánba’. Az akkori híradások szerint ráadásul sikerült Moszkvában épp egy ukrán étterembe menniük.

Gyurcsány egy felfoghatatlanul kétszínű alak. Egészen elképesztő teflon bevonatú arccal. Április 3-án le kell győznünk őt is, a bábjait is, meg a listáját is!

– zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.