időjárás 36°C Pál 2022. június 30.
logo

„A DK szavazói rá tekintettek mini Feriként”

Forrás: MANDINER.HU
2022.04.12. 07:47 2022.04.12. 20:04
„A DK szavazói rá tekintettek mini Feriként”

Vona szerint Jakab kudarcos előválasztási szerepléséből le kellett volna vonni a konzekvenciákat – olvasható a Mandiner cikkében.

Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója, a Jobbik korábbi elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában járt hétfőn – írja a Mandiner.

Vona az ellenzéki pártok bukásához vezető okokról beszélt, valamint ismételten odaszólt a Jobbik jelenlegi elnökének, Jakab Péternek. Elmondta, „lehet, hogy a parizeres akciók vagy a krumpliszsák rázogatása a parlamentben komoly tetszésindexet szerzett mondjuk a DK szavazói körében, és lehet, hogy

a DK szavazói rá tekintettek mini Feriként ebben a szituációban,

de ez nem jelent szavazatot”.

Majd hozzátette, hogy Jakab „egy másodlagos preferenciát épített a baloldali szavazók körében, ő volt a baloldal fenegyereke, akit a baloldali törzsbázis nagyon szeret, mert ő mondja meg a legkeményebben, de amikor szavazni kell, akkor nem rá szavazunk”.

Vona Gábor szerint a jelenlegi pártelnök előválasztási bukásából le kellett volna vonni a konzekvenciákat, de szerinte ez nem történt meg, ugyanis az előválasztás után is

csúcsra járatták a »parizer-kampányt«.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Facebook)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.