időjárás 28°C Kornél, Soma 2022. július 3.
logo

Beismerés a Jobbiktól a nemi erőszak ügyében

Magyar Nemzet
2022.05.05. 11:24 2022.05.06. 10:24
Beismerés a Jobbiktól a nemi erőszak ügyében

A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette – írta sajtóközleményében a Jakab Péter vezette párt a ma napvilágot látott erőszakolós botrány kapcsán.

Reagált a Jobbik a ma napvilágot látott botrányra. A Bors online felületén megjelent cikkben azt írják, hogy Jakab Péterék egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügyet próbálnak eltussolni, aminek érintettje a párt egyik magas rangú politikusa és Szilágyi György volt országgyűlési képviselő élettársa. A cikkből kiderül, hogy a párt vezetésénél Szilágyiék tettek panaszt, akik később azért fordultak a hivatalos bűnüldöző szervekhez, mert Jakab Péterék nem akartak vizsgálatot indítani.

A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette

– állítja a cikk megjelenése után kiadott közleményében alelnökének ellentmondva a Jobbik. A párt szerint aljas hazugság ennek ellenkezőjét állítani, és ígérik, hogy az információkat nyilvánosságra hozó lap ellen pert indítanak majd. 

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Mirkó István)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.