Beismerés a Jobbiktól a nemi erőszak ügyében

A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette – írta sajtóközleményében a Jakab Péter vezette párt a ma napvilágot látott erőszakolós botrány kapcsán.

Magyar Nemzet
2022. 05. 05. 11:24
null
20220320 Budapest Újhegyi sétány Jakab Peter és Arató Gergely Kőbánya kampány utca fórum Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reagált a Jobbik a ma napvilágot látott botrányra. A Bors online felületén megjelent cikkben azt írják, hogy Jakab Péterék egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügyet próbálnak eltussolni, aminek érintettje a párt egyik magas rangú politikusa és Szilágyi György volt országgyűlési képviselő élettársa. A cikkből kiderül, hogy a párt vezetésénél Szilágyiék tettek panaszt, akik később azért fordultak a hivatalos bűnüldöző szervekhez, mert Jakab Péterék nem akartak vizsgálatot indítani.

A Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette

– állítja a cikk megjelenése után kiadott közleményében alelnökének ellentmondva a Jobbik. A párt szerint aljas hazugság ennek ellenkezőjét állítani, és ígérik, hogy az információkat nyilvánosságra hozó lap ellen pert indítanak majd. 

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.