időjárás 27°C Ottó 2022. július 2.
logo

Nacsa Lőrinc: A baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol

Forrás: MTI
2022.05.27. 16:54 2022.05.28. 01:04
Nacsa Lőrinc: A baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol

– A baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc kifejtette: a baloldal mindig is támadta és elutasította a rezsicsökkentést, ők a magyar emberek helyett mindig a multik oldalára állnak. Nincs ez másként most sem, amikor energiaválság és elszabaduló rezsiárak jellemzik Európát – fűzte hozzá.

Úgy fogalmazott: bukott miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter korábban elmondta a baloldal programját, amely szerint ebben a formában nem szeretnék fenntartani a rezsicsökkentést.

A KDNP frakciószóvivője rámutatott: a baloldal jelöltje azt is mondta, a rezsicsökkentés ostobaság, káros és felelőtlen, szerinte a világpiaci árakat nem lehet megállítani a határoknál. A baloldal a brüsszeli bürokraták receptjét hangsúlyozta, szerintük az emberek fűtsenek kevesebbet – mondta.

Nacsa Lőrinc kijelentette: a baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol.

A Fidesz–KDNP szerint a rezsicsökkentést fent kell tartani, mert a magyar családokat védi és segíti, ezért is támogatják a kormánypártok a rezsivédelmi alapot, bárhogy is támadja a baloldal – fűzte hozzá.

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.