időjárás 30°C Pál 2022. június 30.
logo

Tizenhét év után újra vb-döntőben a női válogatott!

Tordai egyetért Gyurcsány botrányos kijelentésével

MAGYAR NEMZET
Forrás: MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM
2022.05.17. 18:24 2022.05.17. 19:03
Tordai egyetért Gyurcsány botrányos kijelentésével

Tordai Bence egyetért Gyurcsány Ferenccel, miszerint törvénytelen a kormány. Mint emlékezetes, Gyurcsány Ferenc a hétfői parlamenti felszólalásában törvénytelennek nevezte a kormányt, Kövér László házelnök pedig erre reagálva azt mondta a DK elnökének, hogy ez volt az első és utolsó felszólalása, amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek nevezi.

Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetője a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy szerinte Gyurcsány megállapítása helytálló.

Ugyanakkor a szintén a Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor András legitimnek nevezte a kormányt.

Hiller István nem volt hajlandó kifejteni az álláspontját, csakúgy, mint a momentumos Sebők Éva sem, aki látványosan zavarba jött a kérdéstől.

Toroczkai László pedig arról beszélt, hogy a Mi Hazánk megvizsgálta a választások szabályosságát, és szerintük nem történtek rendszerszintű csalások. Hozzátette, hogy utólag most azt mondani, hogy törvénytelen a kormány, a választók átverése.

Borítókép: Tordai Bence (Fotó: Kurucz Árpád)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.