Altorjai Anita lett a Duna Médiaszolgáltató új vezérigazgatója

A Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma augusztus 15-től nevezi ki az új vezetőt a nyugdíjba vonuló Dobos Menyhért helyére.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 07. 06. 14:20
ALTORJAI Anita;
Budapest, 2022. július 6. A Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma Altorjai Anitát választotta meg a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. új vezérigazgatójának 2022. július 6-án, augusztus 15-i hatállyal. A felvétel az Országházban készült 2012-ben. MTI/Kollányi Péter Fotó: MTI Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Altorjai Anitát választotta meg a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. új vezérigazgatójának a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma augusztus 15-i hatállyal – tájékoztatta Balogh László, a testület elnöke az MTI-t.
A Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának azért kellett új vezérigazgatót választania, mert a posztot 2015. július 1-je óta betöltő Dobos Menyhért május 6-án nyugdíjazását kérte. Balogh László megköszönte Dobos Menyhért, a közmédiánál végzett több évtizedes tevékenységét.
A bölcsész diplomáját a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen megszerző Altorjai Anita 1987-ben lépett újságírói pályára. Napilapos és rádiós újságírói és szerkesztői tapasztalatot is szerzett, és 1998-ig a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője volt. Ezután az Országgyűlés Hivatalának Sajtószolgálatát több cikluson keresztül vezette, 2012-től pedig a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója volt.

Boratókép: Altorjai Anita (Fotó: MTI Kollányi Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.