A fagyhaláltól mentettek meg egy férfit a veszprémi rendőrök

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 6-án nem sokkal éjfél előtt arról, hogy a veszprémi autóbusz-állomás váróterme előtt tartózkodik egy személy, akinek élete, testi épsége a hideg téli időjárás miatt veszélyben lehet.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police.hu2023. 02. 09. 11:04
null
Gyõr, 2019. február 26. Rendõrautó áll a Gyõri Regionális Nyomozó Ügyészség elõtt 2019. február 26-án. 18 õrizetbe vett, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság állományába tartozó rendõrt azzal gyanúsítanak, hogy készpénzért cserébe nem büntettek meg szabálysértõ autósokat az M1-es autópályán a megyében. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajbajutott férfi elmondta, hogy lekéste az utolsó autóbuszt, amellyel hazajuthatott volna Baranya vármegyébe, Veszprémben pedig nem ismert olyan helyet, ahol az éjszakát átvészelhette volna – számolt be róla a Police.hu

A járőrök a 34 éves férfit szolgálati gépkocsival elszállították a vármegyeszékhelyi hajléktalanszállóra, ahol átadták az intézmény személyzetének. 

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, továbbra is folytatódik a télies időjárás, késő estére mínusz 7 és mínusz 2 fok közé hűl le a levegő. Az északi, északkeleti országrészben

a hőmérséklet éjszaka helyenként akár mínusz 15 fok közelébe csökkenhet.

Kerékgyártó Róbert amatőr meteorológus saját fejlesztésű mérőeszköze segítségével mínusz 25,1 Celsius-fokot mért a Bükk-fennsíkon kedd reggel.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.