időjárás 7°C Gábor , Karina 2023. március 24.
logo

Ismert orvos lehet a sértettje az emberölési kísérletnek

Magyar Nemzet
2023.03.19. 09:20 2023.03.21. 11:11
Ismert orvos lehet a sértettje az emberölési kísérletnek

Egy ismert vasi szakorvos a sértettje és egy pedagógus az egyik gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amit emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indítottak – írja a Vas vármegyei hírportál, a Vaol.hu.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2023. március 13-án. A rendelkezésre álló adatok alapján 

egy 26 éves férfi társával, egy 56 éves nővel bántalmazott egy férfit a szombathelyi otthonában. 

A büntetőeljárás sértettje egy közismert vasi szakorvos, az ügy egyik gyanúsítottja pedig 56 éves felesége, aki értesüléseink szerint pedagógus – derül ki a Vaol szerkesztőségéhez hivatalosan meg nem erősített, de hiteles forrásból származó információk szerint. A másik gyanúsított egy 26 éves férfi, aki állítólag az idegennyelv-tanár magántanítványa is volt. Mindkettőjük letartóztatását 30 napra elrendelték. 

Szombat délután nyugodt volt az a szombathelyi városrész, ahol információink szerint a sértett férfi és a gyanúsított nő él. A legtöbben nem tapasztaltak semmi különöset az elmúlt napokban.

Egy férfi a Vaol kérdésére, tudja-e, mi történt az egyik szomszédos házban, bólogatással felelt. Majd elmondta, ő sem tapasztalt az elmúlt napokban semmi gyanúsat, nem látott sem mentőautót, sem rendőrautót a környéken, éppen ezért nagyon megdöbbent a hírek hallatán. 

A helyi hírportál elküldte kérdéseit a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének is.

A eredeti cikket Ismert orvos lehet a sértett – Az egyik elkövető értesüléseink szerint egy pedagógus címmel a Vaol.hu-n olvasható. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Vaol/Wolf Ferenc)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.