Meghalt egy ötéves gyermek Várpalotán

Egy, a nyakára tekeredett lánc miatt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 13. 23:45
mécses
Selective focus on magical light from a single sparkling flame from one candle among many extinguished tealight candles. Fotó: Ian Dyball MA Forrás: 123rf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyakára tekeredett lánc miatt halt meg egy ötéves gyermek Várpalotán hétfő este. A rendőrség büntetőeljárást indított – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Az esetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy hétfőn 17 óra 43 perckor érkezett a segélyhívón bejelentés arról, hogy egy kisfiú Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt.

A mentők hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, de már nem tudták megmenteni.

A rendőrség az ötéves kisfiú halálának körülményeit foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt büntetőeljárásban vizsgálja  – írta az MTI a rendőrségi portál alapján.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MA/Ian Dyball)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.