Távozik egy főszerkesztő-helyettes és egy szerkesztő a Telextől

Valami nincs rendben?

Magyar Nemzet
Forrás: Kreatív, FB2023. 05. 19. 12:30
telexes hírportál
Fotó: facebook Forrás: telex
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik a Telextől Rovó Attila főszerkesztő-helyettes és Haász János szerkesztő – értesült a Kreatív. Az információt a Telex is megerősítette.

„A Telex eljutott arra a pontra, hogy a további fejlődése, stratégiai céljai elérése érdekében belső, működési változásokra van szüksége, és ezek a változások nem mindenkinek komfortosak. Sajnáljuk a távozásokat, sok sikert kívánunk nekik. Ugyanakkor célunk továbbra is az, hogy az ország legmeghatározóbb politikai, közéleti lapja legyünk, és ezen az úton teljes hitünkkel és tudásunkkal haladunk tovább” – kommentálta a változást a Telex a Kreatív kérdésére.

Sajtóinformációk szerint Rovó Attila a jövőben a HVG Itthon rovatát fogja vezetni.

Haász János a szerzői oldalán szintén kommentálta a Telex kétmondatos közleményét, ezt alább találja. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt róla, hogy április végén saját kezdeményezésére elhagyta a Telexet Munk Veronika tartalomfejlesztési vezető, alapító főszerkesztő. A szlovák Denník N médiacégnél folytatja mint innovációért és új piacokért felelős igazgató. Ugyancsak felmondott Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is, aki a 444-hez igazol.

Közben a Transtelexnél is változik a világ, ugyanis Gyöngyi Annamária a közösségi oldalán közölte, hogy, bár rendkívül nehéz döntés volt, de távozik a Transtelextől, így már nem ő a lap főszerkesztő-helyettese.

Közben Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője arról készített egy elemzést, hogy nemcsak a 444.hu esetében látható változás – ahol nemrégiben sajtóinformációk szerint munkahelyi zaklatás miatt mondtak fel többen is –, de a kiemelt pozícióban lévő, azaz zászlóshajónak számító Telex.hu esetében is. Erről alább számoltunk be. 

Borítókép: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.