időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

Rejtélyes, csuklyás rablók járják az utcákat Pest vármegyében és betörnek, ahova tudnak

Magyar Nemzet
Forrás: Bors
2023.06.05. 15:50 2023.06.05. 15:55
Rejtélyes, csuklyás rablók járják az utcákat Pest vármegyében és betörnek, ahova tudnak

Sorra járták a fekete csuklyás rablók Pilisvörösvár utcáit, akik a legtöbbször hajnalban törtek be a házakba, több helyről pénzt és értékeket is elvittek. A helyiek hajtóvadászatot indítottak utánuk, most pedig a rendőrség is nyomoz – hívta fel a figyelmet a veszélyre a Bors

A lap beszámolt arról is, hogy a rejtélyes besurranókat az sem riasztotta vissza, hogy az egyik alkalommal a leendő áldozat felébredt, miközben ők a szobában kutattak értékek után. A Pest vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ügyben, két büntetőeljárást is indítottak. 

– Májusban a Budaörsi Rendőrkapitányság két büntetőeljárást indított – Pilisvörösvár települést érintően – lopás bűntette miatt. Azok jelenleg is, ismeretlen tettes ellen vannak folyamatban. Kollégáink folyamatosan gyűjtik, elemzik és értékelik a nyomokat, mindent megtesznek az elkövető vagy elkövetők mihamarabbi azonosítása és elszámoltatása érdekében – tájékoztatták a lapot. 

Úgy tudják továbbá, több áldozat is átadta a rendőrségnek azokat a kamerafelvételeket, amelyeken jól látható, amint éppen betörnek hozzájuk a maszkosok. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.