Rejtélyes, csuklyás rablók járják az utcákat Pest vármegyében és betörnek, ahova tudnak

Nyomoz a rendőrség.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 06. 05. 15:50
Mysterious,Man,Wit,Hoodie,In,Silhouette,Isolated,On,Black,Background, rejtélyes alak, szatír, férfi, shutterstock, illusztráció, titokzatos, csuklyás
607266734 Fotó: Darko-HD Photography
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorra járták a fekete csuklyás rablók Pilisvörösvár utcáit, akik a legtöbbször hajnalban törtek be a házakba, több helyről pénzt és értékeket is elvittek. A helyiek hajtóvadászatot indítottak utánuk, most pedig a rendőrség is nyomoz – hívta fel a figyelmet a veszélyre a Bors

A lap beszámolt arról is, hogy a rejtélyes besurranókat az sem riasztotta vissza, hogy az egyik alkalommal a leendő áldozat felébredt, miközben ők a szobában kutattak értékek után. A Pest vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ügyben, két büntetőeljárást is indítottak. 

– Májusban a Budaörsi Rendőrkapitányság két büntetőeljárást indított – Pilisvörösvár települést érintően – lopás bűntette miatt. Azok jelenleg is, ismeretlen tettes ellen vannak folyamatban. Kollégáink folyamatosan gyűjtik, elemzik és értékelik a nyomokat, mindent megtesznek az elkövető vagy elkövetők mihamarabbi azonosítása és elszámoltatása érdekében – tájékoztatták a lapot. 

Úgy tudják továbbá, több áldozat is átadta a rendőrségnek azokat a kamerafelvételeket, amelyeken jól látható, amint éppen betörnek hozzájuk a maszkosok. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.