Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Fizetett hirdetésben reklámozza „hőstettét” a csepeli momentumos

A tanár végzettségű Dukán András sikeres vállalkozóként hirdetett polgári engedetlenséget.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 16:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dukán András, a Momentum csepeli polgármester-jelöltje a Facebook-oldalán megjelent kép tanúsága szerint – az összes többi párt beleegyezése nélkül – máris kikiáltotta magát Csepel polgármester-jelöltjének, és fizetett hirdetésben a tanárokért folyó küzdelem mártírjaként tünteti fel magát – írta meg a Csepel.info portál. Jelezték, hogy Dukán tanárként dolgozna, azonban december óta polgári engedetlenségből nem tart órákat, a neki ennek ellenére kiutalt fizetést pedig visszautalta.

Mindezt Dukán fizetett hirdetésben igyekszik tudatni.

Ugyanakkor Dukán csepeli önkormányzati képviselőként eleve több százezer forintot rak zsebre. A cikkben megjegyzik, hogy Dukán emellett sikeres vállalkozó is, ami mellett most már aligha lenne szüksége tanári mellékkeresetre. Vállalkozásai a tavalyi évben is hatalmas árbevétellel büszkélkedhettek.

Mint jelezték, így már kerekebb a kép, hogy a sokkal szerényebb bérből élő tanárok és a csepeli kisemberek előtt miként „menőzik” fizetett hirdetésekben azzal, hogy visszaküldött a tankerületnek egy számára minimális összeget.

Persze, a momentumos elit zsúrfiúi és úri leányai között biztosan nagy elismerést és csettintgetést okoz hőstettével

– fogalmaztak a cikkben.

Borítókép: Dukán András és Donáth Anna (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.