Hazugság, amit Karácsonyék az adománygyűjtő ládákról mondtak

A budapesti Fidesz szerint a fővárosiak megérdemlik az igazságot.

2023. 09. 20. 12:29
null
Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Kurucz Árpád)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ne nézzenek már hülyének minket! Karácsony Gergelyt már hónapokkal ezelőtt arra kértük, hogy mondja meg az igazat: kitől kapták azt az ötszázmillió forintnak megfelelő valutát, amelyet párttársa tett be a bankba a 99 Mozgalom számlájára? – közölte a budapesti Fidesz a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Mint szóltak, hazugság, amit az adománygyűjtő ládákról mondanak! Most pedig az OTP belső vizsgálata is kiderítette: nem igaz Karácsony Gergelyék meséje, ugyanis vadiúj, egymás melletti sorszámú, külföldi bankjegyekben vitték be a pénzt a bankba. Az OTP most feljelentést is tett Karácsony Gergely 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében.

Továbbra is csak azt kérdezzük Karácsony Gergelytől: kitől kapták a pénzt? Ha a főpolgármester nem tudja, kérdezze meg párttársát, a II. kerületi Perjés Gábort, hogy ő kitől kapta kötegelve a friss, ropogós bankjegyeket? A budapestiek megérdemlik az igazságot!

– rögzítették.

Ahogy megírtuk, lapunk birtokába került az a feljelentés, amelyet az OTP Bank Nyrt. tett ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt, a 99 Mozgalom ügyében. A feljelentésből kiderül, hogy Karácsonyék számlájára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta, tehát Márki-Zay Péter azon korábbi nyilatkozata, amely a főpolgármester félmilliárdos kampányáról szólt, nagyságrendileg helytálló.

Borítókép: Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.