Hollik István: Karácsonyék egyszerűen lenézik a magyarokat

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, az utolsó kétség is szertefoszlott a dollárbaloldal adománygyűjtő ládáival kapcsolatban.

2023. 09. 20. 10:32
Bajnai Gordon; Karácsony Gergely
Budapest, 2014. május 25. Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője, megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője (j) és Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, az Együtt-PM politikusa a pártszövetség eredményváróján Budapesten, egy Dob utcai szórakozóhelyen az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nincs tovább! Az utolsó kétség is szertefoszlott a dollárbaloldal adománygyűjtő ládáival szemben! – közölte Hollik István a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

A Fidesz kommunikációs igazgatója jelezte, hogy az OTP feljelentést tett a 99 Mozgalomba érkező több mint ötszázmilliónyi euró és font ügyében, ugyanis azok nem származhattak adománygyűjtő-ládából. Karácsonyék jegyzőkönyve szerint 3811 bankjegyet kellett volna egy 30×30×30-as ládába belegyömöszölni, miközben abba kötegelt pénzt nem is lehet belenyomni. 

„Csakhogy! Ahogy írják, a bankjegyek valójában inkább csomagokban érkezhettek, újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak, és összetapadtak”

– tette hozzá.

„A vak is látja, hogy Karácsonyék egyszerűen lenézik a magyarokat, ha az ilyen ostoba hazugságokhoz továbbra is ragaszkodnak. Hazudozás helyett inkább elő a farbával: honnan jöttek a kötegelt eurómilliók?” – fogalmazott Hollik István.

Mint megírtuk, lapunk birtokába került az a feljelentés, amelyet az OTP Bank Nyrt. tett ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt, a 99 Mozgalom ügyében. A feljelentésből kiderül, hogy Karácsonyék számlájára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta, tehát Márki-Zay Péter azon korábbi nyilatkozata, amely a főpolgármester félmilliárdos kampányáról szólt, nagyságrendileg helytálló.

Borítókép: Karácsony Gergely és Bajnai Gordon (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.