Nem mosta ki a nadrágját, ezért meg akarta késelni az anyját a nagykátai férfi

Ordítva kereste a kést.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2023. 11. 16. 20:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elkövető a szüleivel és testvérével élt együtt a nagykátai otthonukban, és már korábban is meggyűlt a baja a kábítószerrel, emiatt többször is kezelték. Tavaly március elején egyszer már megfenyegette késsel az édesanyját, de pórul járt, kórházba is szállították, ahonnan csak pár nappal később engedték ki.

Nem sokkal később, március 16-án, reggel – miután korábban ismét kábítószert fogyasztott –  a vádlott ingerültté vált, mert az anyja nem mosta ki az egyik nadrágját. A felindult férfi ekkor ordítva kereste a kést, majd a konyhaasztalról felkapta, és megindult a tőle pár méterre lévő nő felé.

 Az édesanya életét az elkövető apja mentette meg, elállta az útját, így a férfi már nem érte el a sértettet. Az erélyes közbelépésnek köszönhetően az elkövető nem tudta megsebesíteni édesanyját.

A Pest Vármegyei Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat – írja az ügyészség közleménye

Borítókép: illusztráció (Forrás: Magyarország Ügyészsége)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.