Nem tartotta fontosnak a dollármédia, hogy beszámoljon a pedofiliával gyanúsított óvodai asszisztens és a baloldali önkormányzat közti szerződésről

Sem a 24.hu-t, sem a Telexet, sem a 444-et, sem a HVG-t nem érdekelte, hogy a pedofíliával vádolt férfival kötött szerződést a 11. kerület vezetése.

2024. 03. 07. 10:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap tartott sajtótájékoztatót többek között Simicskó István is az újbudai pedofilügyben. A sajtótájékoztatón túl azt a fontos tényt sem hozta le a dollármédia egyik online lapja vagy tévéje sem, hogy a fővárosi, Gyurcsány-párti XI. kerület baloldali, homoszexualitásukat nyíltan hirdető vezetőkkel teletűzdelt önkormányzata egy olyan férfi cégével áll szerződéses kapcsolatban mind a mai napig, akit egy újbudai óvodában elkövetett súlyos pedofil-bűncselekménnyel gyanúsít a rendőrség, és akit már le is tartóztattak.

Az elmúlt hetek során futószalagon gyártottak híreket ebben a témában a magukat függetlennek és objektívnek nevező sajtótermékek, ám tegnap nem futotta az energiájukból arra, hogy részt vegyenek a KDNP parlamenti frakcióvezetőjének sajtótájékoztatóján, illetve hogy beszámoljanak az ott elhangzottakról.

Velük ellentétben a Magyar Nemzet tudósítókat küldött erre az eseményre, illetve a sajtótájékoztatót követő önkormányzati ülésre is, aminek az érdemi vitáról szóló részére a baloldali városvezetés zárt ülést rendelt el, megfosztva ezzel a sajtót a hiteles beszámoló készítéséről. Ezzel kapcsolatban sem volt kritikus a dollármédia, amely ha egy kormánypárti politikusokat és közéleti személyiséget felvonultató eseményre például helyhiány miatt nem kap meghívót, hangosan diszkriminációt kiált. Ezúttal nem történt ilyen, a rendkívüli testületi ülésnek még csak a környékére sem tévedt egyetlen „oknyomozó” vagy „tényellenőr” sem. 

Egyedül a 24.hu írt az esetről, de ők is elhallgatták azt a tényt, amit Simicskó István ismertetett, nevezetesen, hogy hatmillió forint értékben kötött szerződést a Gyurcsány-párti politikus nevével fémjelzett önkormányzat a pedofíliával vádolt férfival. A baloldali lap csupán a baloldali önkormányzat hivatalos közlésének ismertetését tartotta hírértékűnek.

Borítókép: Nem tülekedtek a „független-objektívek” a kormánypárti politikus sajtótájékoztatóján (Forrás: Király Nóra Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.