Lázár: Karácsony és Vitézy vidéken nem tudna boldogulni

A Fidesz főpolgármester-jelöltjével beszélgetett a miniszter.

2024. 05. 02. 11:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Pénzem kevés van, de te azt is képes lennél tőlem elvenni – mondta az építési és közlekedési miniszter a Fidesz főpolgármester-jelöltjének. Lázár János aláhúzta: egy határozott vezetésre van szükség, egy olyan karakterre, aki erre kész és képes. 

Az ellenfeleid, azok olyan férfiemberek, akik egyébként vidéken nem tudnának boldogulni, mert amit ők előadnak, abból vidéken nem lehet megélni

– jelentette ki Szentkirályi Alexandrának a tárcavezető. Megjegyezte: itt egy talpraesett nőre van szükség ahhoz, hogy rendet tegyen. – Általában be szokott jönni, mikor egy bénázó férfi helyett átveszi egy nő az irányítást. Úgyhogy rám mindenképpen számíthatsz – fogalmazott Lázár János. A beszélgetés a főpolgármester-jelölt Facebook-oldalán nézhető meg.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Szentkirályi Alexandra a főváros ügyeiről tárgyalt Lázár Jánossal. A találkozóról a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán számolt be. A főpolgármester-jelölt és az építési és közlekedési miniszter főként a közlekedéssel kapcsolatban kerestek közös fejlesztési lehetőségeket. 

A megállapodás szerint a BKV–BKK 15 ezer dolgozója is részesülhessen a kedvezményes vállalati országbérletben. 

Így 1250 forintért igényelhetnek évente országbérletet a MÁV–Volán-dolgozókhoz hasonlóan. „Partnerséget és a kormánnyal való együttműködést ajánlottam annak érdekében, hogy a főváros haladjon” – írta bejegyzésében a kormánypártok jelöltje.

Borítókép: Lázár János (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.