„Karácsonynak bukovári" + videó

A miniszterelnök Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében.

2024. 04. 24. 13:00
ORBÁN Viktor; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2024. április 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) a Batthyány téren kampányol 2024. április 24-én. A kormányfõ Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltjének (b) segített a támogatói aláírások gyûjtésében. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor, miután szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alexandra jól halad, néztem a számokat

– mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve. ”

Szerinte ami eddig Karácsony Gergely előnye volt, az most a hátránya lett, mégpedig az, hogy nem csinált semmit. Orbán Viktor kifejtette: Szentkirályi Alexandra tenni akar a városért, csinálni akar valamit, ezért így nagy lett a kontraszt.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Batthyány téren kampányol 2024. április 24-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.