Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

Magyar Péter ahelyett, hogy érdemi válaszokat adott volna arra, hogy milyen szerződésben vannak a Bajnai Gordonhoz köthető céghálóval, aljas módon ráuszította a tömeget a Magyar Nemzet riporterére és remegve elfutott a kérdések elől. Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.

2024. 04. 18. 16:10
Fotó: Fazekas Máté Forrás: Fazekas Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2024. február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, ami Magyar Péterék közösségének és az egyesületnek a bemutatását hivatott szolgálni. A DatAdat-kör pedig rögtön feltűnik a weboldal adatkezelési tájékoztatójában, ahol két hozzájuk köthető entitás is említésre kerül. 

Az Estratos Digital egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, aminek ügyvezetője Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

 

 

A cégadatokból pedig az derül ki, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a DatAdat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata. A Magyar Péterék weboldalának adatvédelmi tájékoztatójában feltűnő másik entitás a Lunda, amely egy adománygyűjtő platform. Ezt a terméket szintén a DatAdat fejlesztette.

 A Magyar Nemzet erről szerette volna kérdezni Magyar Pétert Gyomaendrődön, 

azonban a láthatóan ideges és zaklatott Magyar először letagadta, hogy bármi köze lenne Bajnaiékhoz, majd aljas és gyáva módon a tömegbe menekült, és a Magyar Nemzet stábjára uszította a felhergelt tömeget, hogy ne kelljen érdemi válaszokat adnia.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.