Ide költözött a kispesti pénzszivattyú

A DK-s polgármester és az MSZP-s képviselő is hallgat.

2024. 04. 19. 14:56
KARÁCSONY Gergely; SZANISZLÓ Sándor; KUNHALMI Ágnes; GAJDA Péter
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kispesti pénzszivattyú Pestszentlőrincre költözött – ezzel a címmel közölt oknyomozó riportfilmet a Pesti Srácok. Az összeállítás emlékeztet, hogy a Zsebők Zoltán Szakrendelő felújítása a kerületet ma vezető baloldali politikusok legfőbb ígérete volt a 2019-es kampányban, amire csak a kormánytól, az Egészséges Budapest programban 1,7 milliárd forintot kaptak. A lap kiderítette, hogy a rendelkezésre álló pénzből több mint egymilliárdot elvitt egy figura, akit a „fehér poros orrú” Lackner Csabáról készült elhíresült hangfelvételen csak „Kormiként” emlegetnek. Ehhez képest a XVIII. kerületi szakorvosi rendelő szinte használhatatlan és torzóként pusztul.

Szaniszló Sándor DK-s polgármester és Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő hallgat, a vállalkozó menekül.

Az oknyomozó riportfilm itt nézhető meg:

Borítókép: Szaniszló Sándor és Kunhalmi Ágnes (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.