Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

Azonnali intézkedésre volt szükség.

Forrás: Facebook2024. 04. 17. 15:15
rendőrautó, kék fény
Fotó: Pixabay: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/feny-jarmuvek-epuletek-auto-532001/
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem leintette, hanem levillogta gépkocsizó törzszászlósunkat egy apuka Érden, a Bem téren. Az éjszaka közepén mögötte közlekedve jelezte fénykürtjével, valamit szeretne” – kezdte a rendhagyó történetet közösségi oldalán a Pest vármegyei rendőrség.

A rendőr odament a járműhöz, és a férfi zaklatott arcát látva rögtön tudta, hogy baj van. Az apa elmondta, hogy feleségével és 3 és fél éves kisfiukkal indultak a kórházba, ugyanis a gyermek cukorbeteg, és nem sokkal korábban fulladni kezdett és féltek, hogy nem sikerül időben orvoshoz jutni, ezért kértek segítséget.

A gyermeket azonnal áttették a járőrkocsiba és szirénázva indultak el a speciális fővárosi klinikára, az apuka pedig követte őket. 

A sebességkorlátozások nem számítottak, a kisfiú izzadt, nehezen vette a levegőt és folyamatosan sírt, a tempó biztonságos növeléséhez az édesanya arckifejezése is további löketet adott.

A gyermeket húsz perc alatt eljuttatták az orvoshoz, így a történet boldog véget ért. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.