Orbán Viktor bekerült egy hollywoodi akciófilmbe

A közösségi médiában minden lehetséges.

2024. 04. 17. 21:09
Brüsszel, 2024. április 17.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezése Brüsszelben a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) második napján, 2024. április 17-én. Orbán Viktor mögött Havasi Bertalan, a kormányfõ sajtófõnöke.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor egy szellemes videóval reagált közösségi oldalán arra a tegnapi esetre, amikor Brüsszelben a rendőrség megpróbálta ellehetetleníteni a NatCon konzervatív nemzetközi találkozót.

Nem ez volt az első akadály a rendezvény előtt, korábban két helyszín is lemondta az eseményt. Ezek után a belga rendőrség a már zajló tanácskozás új helyszínére szállt ki, mivel végzésük volt arra, hogy le kell állítani a rendezvényt.

A történtek után Menczer Tamás úgy reagált az esetre, hogy

egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Orbán Balázs kedden elmondta, hogy 

a brüsszeli baloldal ezzel az akcióval szegénységi bizonyítványt állított ki.

Végül a belga bíróság elutasította a baloldali városvezetés keresetét a konferencia bezárására, így szerdán már folytatódhatott a rendezvény, ahol Orbán Viktor is beszélt a migrációról, a magyar családpolitikáról, és az orosz–ukrán háborúról is elmondta a véleményét.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.