Orbán Viktort szinte lerohanták a fiatalok + videó

Közös képet akartak készíteni a miniszterelnökkel.

2024. 04. 26. 10:59
Orbán Viktor Közös képet készít a fiatalokkal
Forrás: Facebook/Orbán Viktor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor képeket osztott meg a közösségi oldalán a Szakma Sztár rendezvényről, amiken éppen a részt vevő fiatalokkal készít közös képet. 

Csúcssebességgel robog a kampány: 220 szelfi/óra

– írta a miniszterelnök.

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt róla, hogy Orbán Viktor a rendezvényen beszédet is mondott:

Szakmunkás nélkül nincs jövő. A magyar gazdaság gerincét ma a szakmunkások adják. Ha a szellem és a szakmunka jól kapcsolódik össze, abból lesz a sikeres Magyarország

– jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátette: meggyőződése, hogy aki szakmát választ, az jó lóra tesz. Aki olyan szakmát választ, ami kiállja az idő próbáját, azon háború, Brüsszel vagy a technológiai változás sem foghat ki

A beszéde után Orbán Viktor találkozott a rendezvényen részt vevő fiatalokkal, akik nemcsak közös képet csinálhattak a miniszterelnökkel, hanem még a kérdéseikre is válaszolt. Az egyik fiatal a labdarúgásról kérdezte, és megbeszélték a magyar bajnoki döntő esélyeseit.

 

Borítókép: Orbán Viktor és a fiatalok (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.