Vitézy: Karácsony most mutatta meg, miért kell őt leváltani

Összevissza beszél a főpolgármester, aki láthatóan nem tud mit kezdeni Vitézy Dávid indulásával.

2024. 04. 25. 22:01
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ez a plakát a budai fonódó villamoshálózat Műegyetem rakparti meghosszabbításáról készült. Aranyos grafika, de mögötte több ezer oldalnyi műszaki terv, jogerős építési engedély van. Holnap lehetne építeni, amint lesznek uniós források. Ezt a tervet több évnyi munkával készítettük el anno a BFK-ban, erre nagyon büszke vagyok, és főpolgármesterként meg is fogom építeni” – írta Vitézy Dávid mai Facebook-posztjában, melyben Karácsony Gergely mai interjújára reagált

Nem csak én, Karácsony Gergely is ezt ígéri, ez közös pont a programunkban. Egy kampányvideóban nemrég azt mondta, hogy ez jó terv, és neki mindegy, hogy az állam készítette elő. Szerintem is. Csak miközben az elmúlt években az általunk készített tervekkel kampányol Karácsony Gergely, addig a Partizánban ma ismét engem vádolt azzal, hogy felesleges volt minden BFK-s tervezési munka, amit elvégeztünk. Most akkor melyik az igaz, főpolgármester úr?

– tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd kiemelte, ha a főpolgármester szerint felesleges volt minden BFK-s terv, akkor szerinte felesleges megtervezni HÉV-ek fejlesztését, a Szegedi úti felüljárót, az elővárosi vasútvonalak fejlesztését, az új villamosvonalakat, a csepeli közparkot és még sok minden mást.

Ez a vita is mutatja, miért kell leváltani Karácsony Gergelyt. Hisz a tervezésellenesség egyenlő a fejlesztésellenességgel. A főpolgármester eddig is számos beruházást próbált megakadályozni az elővárosi vasútfejlesztésektől a Galvani hídig és a dél-budai centrumkórházig, ebbe a sorba illeszkedik a mai nyilatkozata is

– jelentette ki Vitézy, aki szerint őt Karácsony Gergely olyasmivel vádolja, amire valójában büszke, többek között a Nyugati pályaudvar történelmi csarnokának rekonstrukciójára és a Széll Kálmán téri átjárójára. 

Borítókép: Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.