A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Itt a budapesti mini-Feri: Gerike, a Gyurcsány-klán szeme fénye

Kubatov Gábor rámutatott, ki is az a Karácsony Gergely.

2024. 05. 17. 18:25
Budapest, 2018. március 18.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (b4), Karácsony Gergely, az az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje (b3), Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke (b3) és Molnár Csaba, a DK ügyvezetõ alelnöke az ellenzéki pártok egyeztetése elõtt a DK központi irodájában 2018. március 18-án. A tárgyalást Gyurcsány Ferenc kezdeményezte, meghívta az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetõit. A Jobbik nem fogadta el a meghívást.
MTI/Illyés Tibor
Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony a budapesti mini-Feri, pont olyan a klón, mint az eredeti!” – írta közösségi oldalán Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója ezzel arra is utalt, hogy Karácsony Gergely rendszeresen Gyurcsány Ferenc érdekkörének és pártjának megfelelő döntéseket hoz, illetve ezeknek megfelelően cselekszik, most a kampányban pedig velük járja az országot.

A Magyar Nemzet korábban már írt ilyen esetekről. Nemrég arról számoltunk be, hogy Gyurcsány és Karácsony egy közös nyilatkozatából az derült ki, hogy rászabadítanák a gyermekekre az LMBTQ-propagandát. Korábban arról is írtunk, hogy Karácsony Gergely ahelyett, hogy azokat a problémákat próbálná megoldani, amiket az elmúlt években okozott, inkább elment kampánykörútra a DK-val.

Karácsony Gergely viselkedésére utalva a Kubatov Gábor által közzétett fényképen ez olvasható: 

Gerike, a Gyurcsány-klán szeme fénye.

 

A Fidesz szerdán ebben a témában közzétett egy videót is, amiben rámutattak, hogy Karácsony Gergely több Gyurcsány Ferenchez köthető embert is fontos pozícióba juttatott a budapesti városházán. A Gyurcsány Ferenchez köthető emberekről a Városházán már a Magyar Nemzet is beszámolt.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Molnár Gyula (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.