Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karácsonyék elfelejtettek beszállni az internetbe

Szentkirályi Alexandra újabb teljesítetlen ígéretével szembesítette a főpolgármestert.

2024. 05. 27. 22:07
Budapest, 2024. május 25.
Karácsony Gergely fõpolgármester, a Párbeszéd  Zöldek  DK  MSZP fõvárosi listavezetõje beszédet mond a Jövõt adunk Budapestnek! címû választási programismertetõjén a Trafó Kortárs Mûvészetek Házában 2024. május 25-én.
MTI/Lakatos Péter
Karácsony Gergely Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a választások előtt 13 nappal Karácsony Gergely egy újabb betartatlan ígéretét idézte fel. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán ezúttal a baloldali városvezetőnek a fővárosi önkormányzatban életbelépő szerződésekkel kapcsolatos ígéretét mutatta be.

Karácsony Gergely azt ígérte a 2019-es kampányban, megválasztása előtt, hogy csak olyan szerződések léphetnek életbe a fővárosi önkormányzatnál, amelyek elérhetők az interneten. Azonban ezt az ígéretét sem tartotta be a jelenlegi városvezető.

Karácsonyék elfelejtettek beszállni az internetbe

– állapította meg a kormánypártok jelöltje.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.