A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Tatabányán tankoló audisnak szerencséje, a kasszás hölgynek óriási pechje volt

Technikai malőr miatt keresik a sofőrt.

Forrás: Ripost, Kemma2024. 06. 14. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fiatal, 30 év körüli férfi egy fekete Audival érkezett a tatabányai benzinkútra, tankolt 34 ezer forintért, fizetett, majd elhajtott. Azonban volt egy kis probléma. Kiderült, hogy a benzinkút kasszája nem működött, így a tankolása ingyen volt, amit a kutastól vontak le – írta a Ripost híre alapján a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál.

Forrás: Ripost

– Az egyik alkalommal bejött egy fiatal férfi. Viszonylag magas, vékony. Kabátot viselt. A haja oldalt fel volt nyírva, középen pedig hosszúra van hagyva. Semmi probléma nem volt vele, 34 ezer forintot kellett fizetnie a benzinért és még vásárolt is. Kifizette, de miután elhajtott, kiderült, hogy gond volt a kasszával, nem érzékelte, hogy rányomtam a tankolásra, így a kártyájáról nem sikerült levonni a pénzt. Nem figyeltem és ő sem vette észre

– árulta el a Ripostnak a töltőállomáson dolgozó hölgy, majd hozzátette, hogy mivel a sofőr „kifizette” a tankolását, így nem követett el szabálysértést, ami miatt a rendőrség sem tud segíteni a benzinkútnak.

Mire a benzinkút dolgozói észrevették a hibát, addigra a férfi távozott.

– Nekem a fizetésemből levonták az összeget, így ez elég rosszul érintett engem. Így nagyon örülnék, ha a becsületes magyar sofőr visszatérne és rendezné a számláját! Nagyon bízom benne, hogy jó fej srác, és visszajön a kútra, ha felismeri magát. Ha így tesz, akkor meghívom egy fagyira is hálám jeléül!

– mondta a benzinkúton dolgozó hölgy a lapnak.

Borítókép: A nem szándékosan, de fizetés nélkül távozó sofőr autója (Forrás: Ripost/olvasói fotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.