Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Gyilkossággal fenyegetett meg egy újságírót Magyar Péter egyik támogatója, a lap feljelentést tett

Számos fenyegető üzenetet kapott az érintett hírportál, az egyik egyenesen kivégzést emlegetett.

Forrás: Média12024. 07. 03. 14:40
MAGYAR Péter
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendőrséghez fordult a szerkesztőség személyi biztonsága érdekében a Media1, miután több fenyegető üzenetet kaptak azok után, hogy Magyar Péter ügyével foglalkoztak – közölte a Mandiner az érintett hírportál cikke alapján. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a rendőrség garázdaság és rongálás gyanúja miatt folytat eljárást a belvárosi szórakozóhelyen történt botrány miatt. Magyart végül kivezették a biztonsági őrök, aki aztán az utcán folytatta a hőzöngést. 

Felvettelek a listámra, kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani, a k…rva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek, ha már felgyújtottátok a vajdáddal közösen. A bugyid tele lesz rakva, te fostos kislány

– írta a cikk megjelenése után az egyik fenyegetőző üzenetében.

A Media1 büntetőfeljelentést tett és mint a szerkesztőség vélelmezi, Magyar támogatóit az bátoríthatta fel a fenyegetésre, hogy a Tisza Párt alelnöke a lap Facebook-oldalán korábban egy cikküknél oda kommentálta: „Egészen szánalmasak vagytok”. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.