A baloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP segíti a nyugdíjasokat

A szocialisták nyugdíjemelésről prédikálnak, miközben ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől.

Forrás: MTI2020. 06. 03. 20:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz álságosnak tartja, hogy miközben a szocialisták nyugdíjemelésről prédikálnak, kormányzásuk alatt ők vették el a 13. havi nyugdíjat az idősektől.

A Fidesz szerdai közleményében az MSZP-s Korózs Lajos nyilatkozatára reagált, amelyben a szocialista politikus azt javasolta, hogy a 13. havi nyugdíjat egységesen 140 ezer forintban állapítsák meg.

A kormánypárt közleményében arra hívja fel a figyelmet: az MSZP a válságban se segítette az időseket, hanem sorozatos rezsiemelésekkel és megszorításokkal nehezítette az életüket.

A baloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP 2010 óta segíti a nyugdíjasokat, garantáljuk a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, rezsicsökkentéssel és rezsiutalvánnyal segítjük őket, és már három alkalommal nyugdíjprémiumot fizettünk számukra – hangsúlyozzák, hozzátéve, hogy mostani kormány a válságban sem sanyargatja, hanem támogatja az időseket és visszaépíti a 13. havi nyugdíjat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.