A családi akciótervvel megvalósul, amiért a nagycsaládosok harminc éve küzdenek

A családvédelmi akciótervvel megvalósul, amiért a nagycsaládosok egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül – mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Forrás: MTI2019. 02. 18. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kardosné Gyurkó Katalin hozzátette: minél rugalmasabb a családtámogatási rendszer, annál jobb, hiszen a családok különböznek, így eltérő segítségre van szükségük.

Az akcióterv sokkal átfogóbb, mint ahogy az egyesület azt várta. A NOE két éve a gyermekvállalás ösztönzésére benyújtott javaslatában a bérlakásprogram fejlesztését szorgalmazta, de Orbán Viktor bejelentése ennél sokkal többre hívatott, hiszen a családvédelmi akcióterv által elhárulhat a gyermekvállalás anyagi akadálya – közölte.

A családok nagy érdeklődéssel fogadták az akciótervet, amelynek minden pontjáról érkezett már kérdés az egyesülethez. A bejelentés óta 170 megkeresést fogadtak – fűzte hozzá Kardosné Gyurkó Katalin.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.