A kánikula után érkezik a lehűlés a jövő héten

Vasárnap 30, hétfőn napközben pedig akár 33 fok is lehet, majd estétől egyre többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok – írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Forrás: origo.hu2020. 07. 05. 11:47
A man jumps into a floating swimming pool anchored on the bank of Spree river in Berlin
Vége a nyugodt pihenésnek a strandokon Fotó: REUTERS/Fabrizio Bensch
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap sok, szinte zavartalan napsütésre, kiváló strandidőre számíthatunk. Nem lesz csapadék. Az északnyugati szél csak néha élénkül meg. 30 °C körüli kánikula várható.

Hétfőn estig folytatódik a napos, meleg idő. Estétől aztán északnyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Napközben már fokozatosan élénkül, késő estétől viharossá is fokozódik az északnyugati szél. Hidegfront érkezik.

A front előtt még 29–33 fokos hőség valószínű.

Kedden a nap első felében erősen felhős idő lesz, szórványosan záporokkal, majd délután csökken a felhőzet, kisüt a nap. Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, olykor viharos, de estére csillapodik.

18 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet, jelentősen felfrissül a levegő.

Szerdán és csütörtökön napos, száraz, kellemes nyári napok várhatók. Reggelente 10 és 17, délutánonként 23 és 29 °C közötti értékeket mérhetünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.