Csütörtökön ideiglenes lezárják a letenyei autópálya határátkelőt

Forrás: MTI2020. 01. 29. 21:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horvát fejlesztési munkálatok miatt csütörtökön délután három órára lezárják az M7-es autópálya Letenye-Gorican határátkelőjét, az autósok ez idő alatt a régi közúti átkelőt vehetik igénybe – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint csütörtökön 12.30 és 15.30 között a régi Letenye-Gorican határátkelőhelyet kell használnia a Horvátországba tartóknak. Az M7-es és az M70-es autópálya csomópontjában, az autópályán lévő határátkelőhöz vezető M7-es autópályát lezárják és a régi átkelési ponthoz terelik a forgalmat.

Az M70-es autópálya letenyei csomópontjánál, valamint az M7-es és M70-es autópálya között is ideiglenes terelőtáblák figyelmeztetik majd mindkét irányból érkezőket a régi határátkelőhely használatára. A jelzések ellenére behajtó járműveket a rendőrség a határ előtt visszafordítja.

Az autósoknak ajánlott indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.