Deportálással fenyegették meg Vidnyánszky Attilát 

Gyalázatos bejegyzésben fenyegette meg deportálással egy V. kerületi baloldali önkormányzati képviselő Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház főigazgatóját, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának elnökét a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2020. 08. 15. 22:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origó azt írja: Bródy Gábor, aki az MSZP színeiben jutott be az V. kerületi közgyűlésbe, a Nemzeti Színház információja szerint azt írta a beregszászi születésű Vidnyánszky Attilának a színház Facebook-oldalára: „Nem mennél vissza – most még magadtól – Ukrajnába…?”

A bejegyzés egyrészt mindent elárul arról, hogy a Gyurcsány Ferenc vezetése alatt álló radikális baloldal mennyire gyűlöli a külhoni magyarokat, másrészt – a teljesen nyíltan – vagyonelkobzással fenyegetőző Gyurcsányon is túllicitálva azzal fenyegeti meg Vidnyánszky Attilát, hogy ha a baloldal jut hatalomra, akkor kitelepíteni, száműzni, deportálni fogják – írja az Origó.

Bródy Gábor korábban azzal lett ismert, hogy egy szocialistákhoz közel álló blogger azt állította róla: 2004 után egymilliárd forintot tüntetett el úgy, hogy különböző cégeket alapított, majd azokból a felszámolás előtt új társaságba mentette át a vagyont. Az ügyletről több szocialista vezető is tudott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.