Egy ötszázasért támadta meg az unoka a saját nagymamáját

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

Forrás: police.hu2020. 08. 14. 15:31
null
Az új 500 forintos bankjegy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Teátrumában tartott sajtótájékoztatón Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves férfival szemben – tájékoztatott a rendőrség a hivatalos honlapján.

A megalapozott gyanú szerint 2020. augusztus 12-én a reggeli órákban, Körömben az egyik helyi boltban a gyanúsított odament 71 éves nagymamájához, akitől pénzt kért. Az idős asszony megtagadta unokája kérését, és a pénztáros által visszaadott papírpénzzel – amit ökölbe szorított kezében tartott – kifelé igyekezett a boltból. Unokája azonban megragadta az idős asszony kezét, majd ujjait szétfeszítette, és abból ötszáz forintot magához vett, mellyel elszaladt. Az asszony, aki egyébként haragos viszonyban van unokájával, szégyenében nem kért a helyiektől segítséget, feljelentését is csak a történtek után másnap délután tette meg a rendőrkapitányságon.

A rendőrök a feljelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A rabló unokát a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az illetékes ügyészség felé – olvasható a Police.hu oldalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.