Emberek, nagyon csúnyán palira akarnak venni minket

Ezt nem vesszük be!

2020. 06. 14. 8:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezek a szocik nem normálisak – tűnődött magában Felhévizy Félix.

A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint már a parlamenti küszöböt sem érik el, ennek ellenére újabb, szinte megrendítő csapást mértek saját magukra. Elkészítettek egy oltári nagy kamu videót – mint tudjuk, már nem először – amelyben valamennyi marketingszakkönyv tanácsát semmibe véve, egy valljuk be, nem éppen megnyerő külsejű, önmagát mentőtisztnek mondó hölgy hordott össze hetet-havat a szocialista Korózs Lajos mikrofonja előtt.

Csodák csodájára a főszereplőről utóbb kiderült, hogy soha nem dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál és úgy általában semmilyen egészségügyi végzettséget nem tud felmutatni. A szocik mégis felhasználták ehhez a fake news videóhoz, csak hogy bele tudjanak rúgni a kormányba. Az igazság ezúttal sem számított nekik egy fikarcnyit sem.

Felhévizy Félix hírlapíró ezek után levonta az újabb szánalmas próbálkozás konklúzióját:

Nagyon csúnyán palira akartak venni mindenkit! Ez az igazság.

De minket sem ejtettek a fejünkre, átlátunk az ellenzék gátlástalan húzásain.

Igazam van, magyarok?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.