Fehér Gyula lett Nyésta polgármestere

Forrás: MTI2019. 11. 11. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fehér Gyula lett a polgármester a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyéstán, ahol vasárnap megismételték az önkormányzati választást, mert a helyi választási iroda nem hitesítette az eredményt október 13-án.

A település honlapjára feltett jegyzőkönyv szerint a község névjegyzékében szereplők három független polgármester-jelölt közül választhattak.

Mikó Norbert 37, Fehér Gyula 42 voksot kapott, Szabó Tamás Ákosra senki nem szavazott. A képviselő-testületi helyekért öten indultak, Mata László és Fehér-Vigóczki Ildikó lett önkormányzati képviselő.

Nyésta volt az országban az egyetlen település október 13-án, amelynek választási eredményeiről a választási iroda a szavazás után nem közölt adatokat. A településen a választásra jogosultak számának irreális növekedése miatt tartottak megismételt szavazást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.