Fidesz: Gyurcsány és a szocialisták több ezer pedagógust tettek utcára

Az ellenzék, ahogy mindig, most is csak politikai célokra akarja felhasználni a pedagógusokat, de amikor kormányoztak, akkor mindig csak elvettek a pedagógusoktól – hangsúlyozza a Fidesz.

Forrás: OS2019. 11. 28. 14:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzék, ahogy mindig, most is csak politikai célokra akarja felhasználni a pedagógusokat, de amikor kormányoztak, akkor mindig csak elvettek a pedagógusoktól.

Gyurcsány és a szocialisták több ezer pedagógust tettek az utcára, elvettek tőlük egy havi bért, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták őket, és az elmúlt években egyszer sem szavazták meg a pedagógus-béremelést.

A pedagógusok bére az elmúlt években átlagosan 50 százalékkal emelkedett, 2010-hez képest 355 milliárddal többet költünk a pedagógusbérekre.

A szakképzésben dolgozó pedagógusok bére jövőre átlagosan 30 százalékkal emelkedik, és ahogy a kormány jelezte, nyitott minden további tárgyalásra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.