Fidesz: Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros támadása a magyar biztos ellen

A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy megfúrja a magyar biztost – mondta Halász János.

Forrás: MTI2019. 11. 26. 17:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen – mondta keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János közölte: a kérdés ezért téma lesz a péntekre összehívott országgyűlési nemzetbiztonsági bizottsági ülésen is.

- Szeretnénk tisztán látni, hogy pontosan mit lehet tudni Soros György újabb Magyarország-ellenes akciójáról – fogalmazott, felelevenítve, hogy a hírek szerint a Várhelyi Olivér elleni támadások mögött a bevándorláspárti milliárdos áll.

A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy megfúrja a magyar biztost – fűzte hozzá.

Kijelentette: azért támadja Magyarországot, mert Magyarország a Soros-terv útjában áll, és a magyar emberek számos alkalommal nemet mondtak a bevándorlásra.

- Soroséknak az állt volna érdekében, hogy ne a bevándorlásellenes magyar kormány adja az Európai Unió bővítési biztosát, hiszen a bevándorláspártiaknak az az érdeke, hogy a Balkán ne legyen stabil, és a balkáni útvonalon szabadon érkezhessenek a migránsok tízezrei Európa belsejébe – zárta szavait.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.