Gréczy üzent a hálószobából

Bár ne tette volna!

2020. 04. 01. 16:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az otthoni karantén miatt a személyes beszélgetések áttevődtek, javarészt az online térbe. Ez a megváltozott, átalakult kommunikáció mindenki számára, így a politikusaink számára is megpróbáltatásokkal jár. Talán egy (egykori) politikus van, akinek ez a fajta online térben való chatelés nem idegen: ez pedig nem más, mint Gréczy Zsolt.

Gyurcsány egykori táskacipelője, a DK felkent „hokibajnoka” ezúttal úgy érezte, neki is meg kell szólalnia. Egy nevesincs, fröcskölődő baloldali portál adott publicitást uszító gondolatainak: „(...)minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás. Ő akarta, hadd vigye. (...)”

Ehhez pofa kell!

Az egész ország előtt lejáratódott, csúnyán megszégyenült gyurcsányistának még van képe a koronavírus elleni ádáz küzdelem közepette nekirontani a miniszterelnöknek.

Gréczy úr jobban tenné, ha a hálószobájának nyomasztó félhomályában nem a kormány intézkedéseivel foglalkozna, hanem azzal, amivel egyidős.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.