Hollik István: Gyurcsány felesége elszólta magát + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára töltötte fel a videóját, amelyben Gyurcsányék válságkezeléséről beszél.

Forrás: Facebook2021. 01. 20. 13:28
HOLLIK Istvn
Hollik István szerint a kokárda ma annak a küzdelemnek is a jelképe, amelyet a koronavívrus ellen vívunk MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a bejegyzésben azt írja, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára elszólta magát az ATV-n, és bevallotta: amikor hatalmon voltak, kudarcot vallottak a válságkezelésben, sőt arról is lerántotta a leplet, hogy az emberek helyett a bankokat akarták megmenteni. Most, a koronavírus okozta válság idején ez a baloldal oktat ki mindenkit válságkezelésből. Most, hogy felszínre került az igazság, miszerint egyszer már elbaltáztak egy válságkezelést, jobban tennék, ha inkább hallgatnának és befejeznék a további gáncsoskodást.

A videóban elmondja, hogy

a baloldal most úgy támadja a Fidesz–KDNP válságkezelését, hogy amikor nekik kellett volna bizonyítaniuk, akkor tönkretették az országot, az embereket pedig cserben hagyták. Ezt most Gyurcsány Ferenc felesége be is vallotta.

A videóban arról is beszél, hogy Gyurcsány Ferencnek éppen ezért csendben kellene maradnia, és nem támadnia, hanem segítenie kellene a járványügyi védekezést.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.