Ismét alagúton akartak migránsokat az országba csempészni

A Bács-Kiskun megyei rendőrök egy félkész alagutat találtak az ideiglenes biztonsági határzár közelében. Az embercsempészek minden bizonnyal itt akarták átjuttatni a migránsokat Magyarországra. Erre azonban már nem lesz lehetőségük.

Forrás: Origo.hu2020. 07. 21. 20:25
null
Fotó: origo.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Embercsempészés előkészülete miatt indított nyomozást a rendőrség migrációs ügyek osztálya, mivel a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség határszakaszán egy alagútkezdeményt találtak a terepkutatást végző határrendészek.

Az alagút bejárata magyar területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik. A járatot félkész állapotban találták meg a rendőrök, kijárata nincs, de, ahogy fogalmaznak, nyilvánvalóan migránsok illegális átjuttatásának szándékával készült.

Aki embercsempészést készít elő, három év börtönt is kaphat.

Fotó: origo.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.