A Fidesz várja Karácsony Gergely válaszait

A fővárosi önkormányzat által fenntartott Pesti úti Idősek Otthonának hetekig nem volt főállású orvosa.

Forrás: facebook.com/FideszHU2020. 04. 17. 15:54
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2020. március 4. Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond a budapesti álláskeresõket segítõ, a Budapest Esély Nonprofit Kft. által üzemeltetett munkaerõ-piaci szolgáltatásokra kialakított tanácsadó iroda átadásán a Fõpolgármesteri Hivatalban 2020. március 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

18 ember hunyt el, és több mint kétszázan megfertőződtek a Pesti úti Idősek Otthonában. Ennek az idősotthonnak a fenntartója, a Karácsony Gergely által vezetett fővárosi önkormányzat – emlékeztet rá a Fidesz kommunikációs igazgatója a kormánypárt hivatalos közösségi oldalára feltöltött legfrissebb videóban.

Hollik István arról is beszél, hogy sajtóértesülések szerint, a járvány kitörésekor, majd azt követően hetekig nem volt főállású orvosa az intézménynek.

Várjuk Karácsony Gergely válaszait a felmerülő kérdésekre! – teszi hozzá a kormánypárti politikus a Facebookon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.