Keresztes László beismerte: volt oltásellenes baloldali párt

Az LMP-frakcióvezetője zavarában beismerte, hogy szerinte is volt olyan baloldali párt, amely bizonyos oltás ellen kampányolt

Magyar Nemzet
2021. 05. 04. 18:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én láttam, hogy volt ilyen ellenzéki párt” – válaszolta az LMP-frakcióvezetője az ATV Start című műsorában a műsorvezető azon kérdésére, hogy emlékszik-e arra, hogy volt-e olyan baloldali párt, amelyik

az elmúlt hónapokban bizonyos oltóanyagok alkalmazása ellen tiltakozott, és még petíciót is indított.

Az LMP-frakcióvezetője szerint is volt olyan baloldali párt, amelyik bizonyos oltások ellen kampányolt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

– Ez nem volt oltásellenesség? – folytatta a műsorvezető, majd Keresztes úgy védekezett: „szerintem azok az ellenzéki pártok kialakítanak egy véleményt nyilván valamiféle szakmai álláspont alapján, ez az ő véleményük”.

Ezt követően a politkus azzal mentegetőzött, hogy ő nem baloldali politikus, ahogyan az LMP sem baloldali párt, hanem zöldpárt. Ők mindvégig azt mondták, hogy minden oltás jobb, mint a megfertőződés, majd visszatért az alapfelvetéséhez, amely szerint az embereket elbizonytalanítja az a kijelentés, hogy a baloldal oltásellenes.

A baloldali uszításra jó példa Sebián-Petrovszki László (DK) országgyűlési képviselő parlamenti felszólalása is,

amelyben a képviselő azzal riogatott, hogy akik a kínai Sinopharm vakcinájával oltatják be magukat, azok számos európai országba nem utazhatnak majd be és nem fogják látni a gyermekeiket és unokáikat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.