Különleges búcsúajándék Zugló polgármesterének

Személyre szóló Budapest-térképet vitt „búcsúajándékként” a Fidelitas Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének csütörtökön.

Magyar Nemzet
2019. 10. 11. 7:48
null
Fotó: BachPekaryMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyre szóló Budapest-térképet vitt „búcsúajándékként” a Fidelitas Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének (képünkön) tegnap.

Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke a zuglói polgármesteri hivatal előtt újságíróknak azzal indokolta a gesztust, hogy Karácsony Gergely „hátha megtanul legalább néhány dolgot Budapestről, mielőtt elmegy Zuglóból”. Úgy fogalmazott: azt már megtapasztalták, hogy nem ismeri a fővárost, folyton eltéved. – Erre szerinte számtalan példa van, ilyen, hogy Észak-Pesten keresi Csepelt vagy a Városligetben sejti a Nemzeti Múzeumot.

­Rossz irányba hadonászik akkor is, ha egy helyi iskolát kell megmutatnia – tette hozzá. Kijelentette: Karácsony Gergely alkalmatlanságát nemcsak ezek az ügyek fémjelzik, hanem a parkolási botrányok, a zavaros zuglói gazdálkodás és azok az ügyetlenkedései, amik ­miatt Zugló „semmit nem fejlődött” az elmúlt öt évben. –

Mindent elmond Karácsony Gergely alkalmatlanságáról az is, hogy az általa vezetett Zuglót Horváth Csaba személyében egy olyan budai politikusnak adná át vigaszágon, aki ebben a ciklusban egyszer sem szólalt fel érdemben a Fővárosi Közgyűlésben Zugló érdekében – folytatta Borbély Ádám.

A Fidelitas budapesti elnöke kiemelte, hogy Horváth Csaba sem lenne jobb, hiszen „a karácsonyi út” folytatását ígéri Zuglónak.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.