Manfred Weber először a CEU-ra ment

A német politikus első útja 10 órakor a CEU-ra vezetett, ahol találkozott az egyetem elnök-rektorával, Michael Ignatieff-fel.

Magyar Nemzet
2019. 03. 12. 12:58
null
Manfred Weber a CEU rektorával való megbeszélés előtt Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden Budapestre érkezett Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és csúcsjelöltje, hogy találkozzon Orbán Viktor miniszterelnökkel. A német politikus első útja 10 órakor a CEU-ra vezetett, ahol találkozott az egyetem elnök-rektorával, Michael Ignatieff-fel.

Manfred Weber a CEU rektorával való megbeszélés előtt
Fotó: Kurucz Árpád

A magyar kormányfővel tervezett – a Fidesz Európai Néppártban maradásáról – zárt körű megbeszélésre csak ezután került sor. Weber délután 3-kor ellátogat a Dohány utcai zsinagógába is, ahol Heisler Andrással, a Mazsihisz elnökével is találkozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.